TILIAS

Kunstzinnig Verslapen en Vergaderen
 

Goed om te weten!

Uitgangspunten:

De voormalige basisschool ‘De Linde’ (Tilias mv Latijn) in Ellewoutsdijk voorziet met een polyvalente ruimte in een klaslokaal en het omliggende terrein aan een vragende behoefte om te verblijven, ontdekken en beleven in een inspirerende omgeving. Uitgangspunt is het voorzien in ontmoetingen tussen mensen onderling en het vergroten van het kunst- en cultuurklimaat. Tilias is een energiepunt cq 'cultural hotspot' waar verschillende kruispunten samen komen op een bijzondere locatie en een hoge vorm van exclusiviteit in relatie tot beleving.

Tilias is gevestigd in een voormalig klaslokaal en doet dienst als kunstkamer en tentoonstellingsruimte. Daarnaast kan de ruimte gebruikt worden als Bed and Breakfast, vergaderruimte of bijeenkomst-ruimte op pop-up basis. Er wordt kunst getoond en kunstgrepen toegepast waardoor het mogelijk is te slapen, vergaderen en te ‘zijn’ in een inspirerende omgeving. Daarnaast is Tilias van alle moderne gemakken voorzien. Tilias verbindt niet alleen mensen onderling maar ook mens en natuur en historie van de kuststrook Westerschelde. Er is een direct samenwerkingsverband met Fort Ellewoutsdijk waarnaar wij regelmatig uitwijken voor onderwijs en lessen.

Graag uw aandacht voor het parkeren van uw auto wanneer u ons bezoekt:

Er wonen een aantal mensen bij ons in de straat die slecht ter been zijn en er wordt waarde gehecht aan het 'vaste plaatsje' voor de deur. Daarom het vriendelijke verzoek om te parkeren in de Lange Viele of bij de haven. De parkeerplaats aan de Lange Viele is de 'hoofdweg' die door Ellewoutsdijk loopt. Voor de beeldentuin kunt u uw auto parkeren op 50 meter afstand van Tilias. Parkeer je bij de haven, dan rij je door tot aan de zeedijk en ga je met de weg omhoog.

Huisregels:

  • huisdieren niet toegestaan
  • kinderen niet toegestaan
  • niet binnen roken
  • geen feesten of luide muziek
  • tenzij anders vermeld kunst niet aanraken
  • maximaal 2 personen tijdens overnachten
  • parkeren in de Lange Viele of bij de haven