TILIAS

Kunstzinnig Verslapen en Vergaderen
 

Slapen en Verblijven bij de kunstenaar

Laat mij beginnen met mijzelf kort voor te stellen. Mijn naam is Rem van den Bosch, afgestudeerd kunstacademie St Joost te Breda, 2000. Ik woon met mijn gezin in de voormalige basisschool van Ellewoutsdijk. In het dagelijks leven werk ik als beeldend kunstenaar met het medium fotografie. Sinds mijn afstuderen heb ik op veel prachtige plaatsen in de wereld gewoond waaronder Los Angeles, Berlijn en Aruba. Ik volgde residency-programma’s en werkte aan nieuwe fotografische series en tevens ontwikkelde en verzorgde ik lesprogramma’s voor mensen met interesse in beeldende kunst.

Sinds de zomer van 2018 zijn we gestart met Tilias - Kunstzinnig Verslapen en Vergaderen. We willen vanuit onze woonplaats Ellewoutsdijk met dit initiatief aanjager zijn van kunstzinnige en culturele manifestaties voor zowel lokaal publiek als mensen van buitenaf. Denk aan een pop-up biertuin, culinaire evenementen en akoestische tuinconcerten. Daarnaast organiseren ook wekelijks Digital Detox Donderdag: de telefoon de deur uit en ouderwets genieten van een gesprek bij ons aan de eettafel.


Tilias is een unieke plaats waar je kunstzinnig kunt verblijven en verslapen. Vanzelfsprekend hoort daar rust en privacy bij. Maar mocht je het leuk en interessant vinden, ben je benieuwd naar onze achtergrond, dan zijn wij altijd bereid tot een gesprek en kun je aanschuiven. 


Rem van den Bosch


Facebook

Linkedin

Instagram