TILIAS

Kunstzinnig Verslapen en Vergaderen
 

Kunstzinnig Vergaderen

Vergaderen tussen kunst! Tilias is een bijzondere vergaderlocatie omdat alles erop is gericht mensen te inspireren. Vaak wordt er bij het organiseren van een vergadering niet of nauwelijks aandacht besteed aan de plaats waar de meeting plaats vind. Toch is dit uitermate belangrijk! Vergaderingen kunnen veel energie kosten, maar kunnen ook veel energie opleveren. Zoals de individuele mens zo nu en dan de ziel moet opladen, zo moet ook de groep en haar dynamiek zo nu en dan positief getriggerd worden. In een prettige inspirerende ruimte kan vergaderen daarom als aangenaam worden ervaren.

Tilias onderscheid zich van andere ruimtes door haar locatie en situering in een voormalige basisschool en de gekozen vorm: veel daglicht, de inrichting, kunst en een bibliotheek. De voormalige school staat in het prachtige pittoreske groene dorp Ellewoutsdijk, een van de nog niet ontdekte parels van de Zak van Zuid-Beveland.

Het doel van Tilias als vergaderruimte is dat de ruimte voedend moet werken. Alleen door in de ruimte te verblijven, gaan mensen makkelijker buiten de gebaande paden denken, krijgen ze meer ruimte in hun bewustzijn en gaan ze makkelijker communiceren. 

Buitenom het bieden van een inspirerende vergaderruimte voor maximaal 16 personen, kunnen wij tevens een lunch verzorgen met prachtige biologische- en streekproducten. 

Prijzen en opties:

  • Huur van de ruimte € 20,-- per uur met een minimale afname van 4 uur
  • dagprijs 9.00-17.00h € 140,--
  • maximaal 16 personen
  • bij grotere groepen de mogelijkheid om uit te wijken naar Fort Ellewoutsdijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.
  • koffie, thee en water inbegrepen
  • lunch optioneel mogelijk voor 15 euro per persoon 
  • bedragen zijn exclusief btw