TILIAS

Kunstzinnig Verslapen en Vergaderen
 

Kunstzinnig Verslapen

Slapen tussen kunst! Een heerlijke verblijfs- en overnachtingsplaats voor 2 personen in de voormalige basisschool van Ellewoutsdijk. De verrassende ruimte in een van de klaslokalen inspireert en geeft de mogelijkheid om aangenaam te relaxen en is van alle moderne gemakken voorzien. Naast de tentoonstellingsruimte waar u ook slaapt, heeft u ook een compleet ingericht keuken met vaatwasser en een eigen badkamer tot uw beschikking. 

Door de programmering van de beeldende kunst zijn er wisselende tentoonstellingen te beleven en is niet een verblijf hetzelfde. 

Naast  kunst aan de wand is er een uitgebreide bibliotheek aanwezig met kunstboeken waarmee u vele uren door kunt brengen. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen televisie in de ruimte te plaatsen zodat het accent op de beleving blijft. Echter bij aankomst inventariseren wij de behoefte van onze gasten en desgewenst wordt een moderne flatscreen televisie geïnstalleerd.

De Zak van Zuid-Beveland staat bekend om zijn mooie natuur en de rust die hier te vinden is. Vanaf Ellewoutsdijk bent u in 25 minuten in Middelburg, Vlissingen of Goes. Tevens binnen het uur in Antwerpen of Gent. Het strandje van Baarland is 20 minuutjes fietsen.